Kabeljauw met gemengde groenten en zilvervliesrijst

Dit eenvoudige visgerecht kan gewoonweg niet mislukken! Vond je vis bereiden altijd te moeilijk, dan zal je blij verrast zijn met dit fool-proof recept.

Benodigdheden voor 2 personen

Werkwijze

  1. Begin met de oven 10 minuten voor te verwarmen op 200°.
  2. Leg de vis in de ovenschotel en kruid met peper en zout. Besprenkel daarna met olijfolie. Zet de vis gedurende 30 minuten in de oven op 200°.
  3. Doe een eetlepel olijfolie in een pannetje en verhit de olie. Voeg er de groentenmengeling aan toe en verhit al roerend.
    Desgewenst kan je er nog een doos tomatenblokjes aan toevoegen om het geheel wat smeuïger te maken.
    Laat nog wat rustig sudderen totdat de groenten geslonken zijn. Opnieuw nog wat kruiden met peper en zout om op smaak te brengen.
  4. Normaal gezien kan je al een vullende maaltijd serveren indien je de voorgaande stappen hebt uitgevoerd. Heb je hiermee nog niet voldoende qua portie, dan kan je dat aanvullen met Bosto zilvervliesrijst.Breng water aan de kook en kook het builtje zoals aangegeven op de verpakking, namelijk 20 minuten. Vervolgens gewoon het builtje openknippen en in een vuurvast schoteltje gieten.

Tip!

Mocht je nog restjes hebben van deze maaltijd, meng dan gewoon de rest van de saus en de rijst. Dit valt namelijk ook prima te combineren met een stukje kipfilet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Copyright 2023. Alle rechten voorbehouden
Close